A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будинок дітей та молоді Дубенської міської ради Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

Досягнення "Шоколаду" на фестивалі «INFINITY DANCE»

  Вітаємо танцювальний колектив «Шоколад» Будинку дітей та молоді та керівника Оксану Муху із зайнятим ІІ місцем на Всеукраїнському фестивалі з різних напрямків сучасної хореографії «Кубок України «INFINITY DANCE», який відбувся 18 травня у м. Львів.

10:30 20.05.2024

Успіх на "Юній зірці"

Вітаємо нашу юну "зірочку" Катерину Білецьку та керівника гуртка "Естрадне мистецтво" Олену Грицюк  з перемогою в обласному конкурсі української естрадної пісні "Юна зірка".  Пісня "Журавлі" у виконанні Катерини зібрала найбільшу кількість балів журі і принесла І місце у номінації "Солісти" у молодшій віковій категорії.  Відеокліп можна переглянути за покликаням: https://www.youtube.com/watch?v=ZtQEfzZ871E 

10:18 20.05.2024

Успіхи вихованців БДМ у "Єврофесті-2024"

9-10 травня 2024 року Українським державним центром позашкільної освіти був проведений IV Всеукраїнський творчий фестиваль до Дня Європи «Єврофест-2024» (заочний/онлайн формат). На підставі рішення журі дипломами УДЦПО за І місце у конкурсі «Голос України в Європі» нагороджено Білецьку Катерину, вихованку гуртка «Естрадне мистецтво» (молодша вікова категорія) та квартет «Евфонія» (старша вікова категорія) Будинку дітей та молоді. Вітаємо з перемогою вихованців та керівників гуртків Олену Грицюк та Ольгу Кириченко. Пишаємось вами і вашими здобутками!

09:48 20.05.2024

Перемога у "Весняній феєрії талантів"

Вітаємо з перемогою у міжнародному багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв “Весняна феєрія талантів” Гаращак Ангеліну - вихованку гуртка «Акторська майстерність» Будинку дітей та молоді.

09:43 20.05.2024

Вітання матерям

Колектив Народного ансамблю танцю «Україночка» та квартет «Евфонія» Будинку дітей та молоді взяли участь у міському заході - літературно-музичній композиції «Мамина калина» до Дня матері, який відбувся у міському Будинку культури. Для матерів наші неймовірні танцюристи підготували танець «Гуляночки», а талановиті співаки виконали пісню «Ой, Марічко, чичері». Дякуємо керівникам колективів Любові Сулімі та Ользі Кириченко за високий рівень підготовки вихованців, а учасникам «Україночки» та «Евфонії» - за ваш талант, працелюбство, любов до мистецтва і України.

09:39 20.05.2024

Результат творчої співпраці та відданості театру - перемога

  Вихованці Зразкової лялькової студії «Сонечко» та гуртка «Акторська майстерність» Будинку дітей та молоді, керівником яких є Відмінник освіти України Тамара Сергіївна Угарова, взяли участь в обласному заочному конкурсі драматичних та лялькових колективів «Талановита Україна». Ці талановиті юні актори відзначилися не лише вражаючими виступами, а й отримали визнання журі: І місце у номінації «Найкращий ляльковий колектив» та І місце у номінації «Найкращий драматичний колектив».

09:36 20.05.2024

...І знову буде ярмарок

  Наші друзі в Італії не втомлюються допомагати ЗСУ у наближенні перемоги. Організовуючи благочинні ярмарки, зібрані кошти вони направляють на придбання медичних засобів та речей першої необхідності нашим захисникам. І ось знову підготовка до ярмарку йде повним ходом. І,  як завжди,  вихованці Будинку дітей та молоді роблять свій внесок у цю добру справу. Катерина Николин, українка, яка живе в місті Козенца (Італія) у своєму дописі у соціальній мережі Фейсбук дякує Будинку дітей та молоді, вихованцям, керівникам гуртків за надані лоти. А це -  дитячі вироби, це творчість, яка приносить не лише естетичне задоволення, а й перетворюється на донати для наших воїнів. Також пані Катерина висловлює вдячність директору закладу Марії Мартинюк за активність, ініціативність та підтримку. Разом до ПЕРЕМОГИ!

09:18 24.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень