A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будинок дітей та молоді Дубенської міської ради Рівненської області

Дитяча пісенна творчість- це іскорка тепла і надії

Дата: 15.04.2024 10:02
Кількість переглядів: 9

11 квітня у Будинку дітей та молоді відбувся мистецький захід, в рамках якого проведено батьківські збори і творчий звіт гуртка «Естрадний спів». Вихованці гуртка - учасники різноманітних концертних програм в Будинку дітей та молоді та міських заходах, призери та переможці вокальних конкурсів, фестивалів. Незмінним керівником колективу майже 53 роки є Галій Олексій Миколайович.

Зараз гурток «Естрадний спів» - це три різнорівневі групи вихованців молодшого, середнього та старшого шкільного віку. Дехто лише в цьому році розпочав своє навчання у гуртку, а дехто займається вокалом під наставництвом Олексія Миколайовича 5 і більше років.

Творчий звіт - це презентація навчальних досягнень гуртківців, це музичні виступи, це творчість і любов до української пісні. Усі вихованці мали змогу виступити на сцені, продемонструвати свої таланти і здібності, запалити своїми піснями аудиторію сольними та ансамблевими виступами, у яких показали всю свою любов до України. А глядачами у залі були головні поціновувачі талантів дітей - їхні батьки, бабусі, дідусі.

З вітальним словом перед вихованцями та батьками виступили керівник гуртка Олексій Галій та директорка Будинку дітей та молоді Марія Мартинюк, яка нагородила гуртківців грамотами, а Олексія Миколайовича - подякою. На завершення програми від імені батьківської спільноти виступив тато вихованки, який подякував за виховання і розвиток дітей у гуртку.

Ну і, звичайно ж, спільне фото на згадку.

Війна внесла корективи в наше життя. І, здавалося б, сьогодні не до творчості. Та, не зважаючи на всі труднощі і виклики, наперекір ворогу українські діти продовжують вчитися, займатися улюбленими справами. Дякуємо нашим захисникам, що боронять наш спокій, захищають нас.

Віримо, що дитяча пісенна творчість- це іскорка тепла, надії. Надії у світле майбутнє та нашу Перемогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень